Wie zijn Wij


Wie is Kocken Groentechniek

Wij maken uw tuinonderhoud gemakkelijk!

Kocken Robotmaaiers is een gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en aanleg van robotmaaiers voor zowel kleine als grote tuinen en sportvelden.

Kocken Robotmaaiers komt voort uit het bedrijf Kocken Tuinmachines, wat weer voorkomt uit Landbouwmechanisatiebedrijf van vader A.J.Kocken die in 1959 in Westerbeek begon met smederij aan de Kerkstraat te Westerbeek voordat hij zich in 1962 op het huidige adres aan de Stevensstraat vestigde.

Vanaf 1986 is er door Anton Kocken een tuinmachineafdeling opgezet, die vanaf 1991 verder is gegaan onder de naam Kocken Tuinmachines. De landbouwmechanisatieafdeling van senior stopte vanaf dat moment. Naast de Tuin-en Parkmachines, ontstond er in de loop van jaren ook een verhuur-beregenings-en speciale machine importafdeling. Groentechniek zit dus al jaren in het hart van ons bedrijf.

Vanaf januari 2008 zijn wij ons landelijk volledig gaan richten op gespecialiseerde groentechniek binnen de tuin- en parkbranche en regionaal op automatisch maaien en beregenen. Onze visie is dat aanleg en onderhoud van robotmaaiers en beregening een specialisatie is. Dit doe je er niet even bij, vandaar dat wij ons sinds maart volledig hebben gespecialiseerd. Wij leveren in overleg met u maatwerk in uw tuin en zijn pas tevreden als u het bent. Ervaring in deze is wat telt, inmiddels hebben wij ruim 400 robotmaaiers aangelegd in de regio Nijmegen, Venlo, Roermond, Eindhoven van het merk Robomow.

Vanaf heden hebben wij ons assortiment uitgebreid met Gardena (Husqvarna). Gardena heeft ook een robotmaaier die je via de app op uw mobiele telefoon kunt afstemmen met uw beregeningsinstallatie en zelfs uw tuinverlichting.
Robomow onderscheid zich door de randmaaifunctie en het slechts 2-3 x maaien van uw gazon per week. Gardena onderscheid zich door de silent drive motoren waardoor hij de stilste is, de Smart+ modellen maaien zelfs alleen wanneer het nodig is.

Met ingang van 24 augustus hebben wij ons bedrijf verplaatst naar Beugenseweg 53b te Boxmeer in het pand van Tuin en Bestrating Boxmeer. Vanaf de A73 en A77 gemakkelijk te bereiken net voor het Shell tankstation.


Het gemak
Dient de mens!


Vrijblijvend
informatie en advies!

De persoonlijke benadering alsmede het bezoek op locatie en de service is wat ons onderscheid!

WIJ ZIJN VERHUISD!

Beugenseweg 53b te Boxmeer

info@kockengroentechniek.nl

06-5365 2406

Openingstijden op afspraak

Wij zijn verhuisd!
Ons nieuwe bezoekadres (op afspraak) is:
Beugenseweg 53b
5831 CW Boxmeer

Terrein Tuin & Bestrating Boxmeer
Bel voor een afspraak 06-5365 2406

Contact

11 + 13 =